Akaun Islamik

Dengan Tickmill, anda boleh mendapatkan akaun trading swap-free yang patuh Shariah.

Di Tickmill, kami sentiasa mengutamakan kepentingan pelanggan-pelanggan kami. Untuk tujuan ini, kami terus berusaha untuk memudahkan keadaan perdagangan kami untuk memenuhi pelbagai keperluan pelanggan di seluruh dunia. Dengan ini, kami menawarkan Islamic Account yang mematuhi undang-undang Syariah.

Islamic Account Forex dikenali sebagai swap-free account kerana tidak ada swap atau faedah peralihan pada kedudukan semalaman, yang bertentangan dengan kepercayaan umat Islam. Semua pelanggan Muslim boleh mendapat manfaat daripada keadaan perdagangan yang terunggul dari Tickmill dengan membuka apa juga akaun dengan kami iaitu Klasik, Pro atau VIP dan menukarkannya kepada jenis Islam.

Islamic Account mempunyai syarat dan istilah dagangan yang sama seperti jenis akaun dagangan biasa kami. Satu-satunya perbezaan ialah tiada swap.

Pasukan Sokongan Khidmat Pelanggan kami akan memproses permintaan anda untuk mendapatkan status akaun Islamik dalam masa 1 hari perniagaan dan anda akan menerima email pengesahan setelah semuanya selesai. Semua akaun dagangan berikutnya yang anda buka di Tickmill akan, dengan secara automatik, diklasifikasikan sebagai bebas swap dan ini bermaksud anda tidak lagi perlu menghubungi kami.

Sila pastikan anda mematuhi perjanjian penggunaan Islamic (Swap-Free) Account sebelum memohon status akaun bebas swap.

Buka akaun trading Islamik broker Tickmill di sini